Over Drukkerij en Kantoorvakhandel Höfte

Wij hebben meer dan 100 jaar kennis van en ervaring met drukken en de verkoop van kantoorartikelen. Ik 2016 zijn we vanwege ons 100-jarig bestaan onderscheiden met de zilveren ere-penning van de stad Hengelo. In die 100 jaar is er uiteraard veel veranderd, maar wij zijn steeds met de tijd meegegaan en zo kunnen wij u in tal van zaken vakkundig adviseren.

Middels onze winkel kunnen wij u tevens tal van aanverwante artikelen leveren zoals stempels, papier, etiketten, onbedrukte enveloppen en winkelbenodigdheden.

Zoekt u een speciale papiersoort? Moet er ook nog op geprint of gedrukt worden? Wij helpen u verder. Wij hebben drie druk-technieken in huis: offsetdruk, boekdruk of hoogdruk en digitale druk. Elke druktechniek heeft zijn specifieke mogelijkheden.

Omdat we simpelweg de kennis en techniek in huis hebben van deze drie disciplines, kunnen we u helpen de meest (prijs)efficiente oplossing te vinden.

In onze winkel hebben wij veel ruimte gegeven aan een spreektafel met 6 stoelen om gemakkelijk uw drukwerkwensen te kunnen bespreken.

Algemene info:

Höfte
Drienerstraat 77
7551 HL Hengelo ov

Tel. winkel: 074-2912307
Tel. drukkerij: 074-2919795

E-mail:
info@drukkerijhofte.nl

Internet:
www.drukkerijhofte.nl

Webwinkel:
www.kantoorvakhandelhofte.nl

Quantore